ԿԱԶՄԱԿԵՐՊՉԱԿԱՆ ՀՈԳԵԲԱՆԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱՏՎՈՒԹՅԱՆ ԳԻՏԱԿԱՆ ՀԻՄՔԵՐԸ ԵՎ ԿԻՐԱՌԱԿԱՆ ԳՈՐԾԱՌՈՒՅԹՆԵՐԸ - Հարությունյան Ն. Ա. (Արդի հոգեբանություն, 2019)
Հոդվածը նվիրված է կազմակերպություններին ցուցաբերվող խորհրդատվական գործունեության հիմնախնդրին: Աշխատանքում տեսականորեն վերլուծվում են, կազմակերպչական հոգեբանական խորհրդատվության հիմնական գործառույթները: Ինչպես նաև տարանջատվում և հստակեցվում են հոգեբանական խորհրդատվության դերն ու նշանակությունը ժամանակակից շուկայական հարաբերություններում գործող կազմակերպությունների գործունեության արդյունավետության բարձրացման տեսանկյունից: