(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2020)
Աշխատանքում ռելիեֆի ձևաչափական և դիսկոմֆորտայության գործակցի համադրմամբ առանձնացվել են տարածքներ, որոնք ունեն նպաստավոր պայմաններ մարդու առողջության և առողջապահական տուրիզմի զարգացման համար: Ընդ որում ցուցաբերվել է տարածքների առանձնացման նոր մոտեցում, որը կարելի է օգտագործել ցանկացած այլ տարածքների գնահատման համար: