(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2021)
Աշխատանքում քննարկվում է վերջին երկու տասնամյակների ընթացքում ՀՀ տարածքի օդային ավազանի էկոլոգիական արդի վիճակը, վերլուծվում և գնահատվում է մթնոլորտային արտանետումների փոփոխության դինամիկան: