(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2017)
Հոդվածում, կիրառելով իզոլոնգերի մեթոդը, փորձ է արվել ուսումնասիրել Վայք–Սյունիք տարածաշրջանի երկրակեղևի նստվածքային շերտի կառուցվածքային ընդհանուր առանձնահատկությունները: Այդ նպատակով նշված մեթոդի միջոցով կազմվել են ուսումնասիրվող տարածքի երկրակեղևի նստվածքային շերտի ձևակառուցվածքային մոդելներ, որոնք բնութագրում են նրա տարբեր խորքային հորիզոնները, և իրականացվել է համեմատական վերլուծություն երկրակեղևի բյուրեղային հիմքի մակերևույթի անհամասեռությունների հետ: