(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2016)
Հոդվածում առաջին անգամ ներկայացվում է «Արփի լիճ» ազգային պարկի բուսածածկույթի ռեկրեացիոն գնահատման առանձնահատկությունը: Երեք փորձատեղամասերում կատարված դաշտային հետազոտությունների հիման վրա իրականացվել է դեղաբույսերի քանակի գնահատում: Հոդվածում ներկայացված են այն եղանակները, որոնցով առավել արդյունավետ կարելի է գնահատել բուսածածկույթը՝ որպես ռեկրեացիոն ռեսուրս: