(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2015)
Լրացավ ՀՀ ԳԱԱ ակադեմիկոս, երկրաբանա-հանքաբանական գիտությունների դոկտոր, պրոֆեսոր, խոշորագույն երկրաբան-երկրաքիմիկոս Սերգեյ Վաղարշակի Գրիգորյանի 80 տարին: