(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2014)
Գործնական խնդիրների լուծման, մասնավորապես հորատանցքերի տեղորոշման համար, անհրաժեշտ է մեթոդիկայում ներմուծել փոփոխություններ, որոնք թույլ կտան գտնել մակերևութային անհամասեռությունները: Ստացված եղանակով կարելի է պարզել դաշտային ուսումնասիրությունների որոշ խնդիրներ և օբյեկտիվորեն մեկնաբանել ստացված տվյալները, հետագա քարտեզագրման մեջ: