ՍՏՈՐԳԵՏՆՅԱ ՏԱՐԱԾՈԻԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ԿԱԴԱՍՏՐԱՅԻՆ ՔԱՐՏԵԶԱԳՐՄԱՆ ԱՌԱՆՁՆԱՀԱՏԿՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2015)
Հոդվածում վերլուծվել են ստորգետնյա տարածությունների կադաստրի վարման համար կադաստրային հանույթների եղանակները: Առաջարկվում է այդ տարածքների հաշվառման համար կիրառել կիսագործիքային, իսկ սեփականության (օգտագործման) իրավունքի գրանցման համար՝ գործիքային հանույթի իրականացման եղանակները:
Keywords: underground spaces; cadastral mapping; cadastral registration; manual methods; instrumental methods