ԳԻՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՀԱՄԱՏԵՔՍՏՈՒՄ ԵՎ ԳԻՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ՈՐՊԵՍ ՄՇԱԿՈՒԹԱՅԻՆ ԵՐԵՎՈՒՅԹ

Authors

  • Համլետ Գևորգյան ՀՀ ԳԱԱ ակադեմիկոս

DOI:

https://doi.org/10.46991/BYSU:E/2018.9.1.003

Keywords:

գիտական գիտելիք, օբյեկտիվ գիտելիք, վերացական հասկացություն, դիսկուրսիվ մտածողություն, տեսական մտածողություն, գիտական գիտելիք և մշակույթ, հեգելական և կանտական մոտեցումներ

Abstract

 

Downloads

Published

2018-04-03

How to Cite

Գևորգյան Հ. (2018). ԳԻՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՀԱՄԱՏԵՔՍՏՈՒՄ ԵՎ ԳԻՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ՈՐՊԵՍ ՄՇԱԿՈՒԹԱՅԻՆ ԵՐԵՎՈՒՅԹ. Բանբեր Երևանի համալսարանի. Փիլիսոփայություն, Հոգեբանություն, 9(1 (25), 3–11. https://doi.org/10.46991/BYSU:E/2018.9.1.003

Issue

Section

Articles