ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՓԻԼԻՍՈՓԱՅԱԿԱՆ ԸՆԿԱԼՈՒՄԸ ՀԻՆ ՀՈՒՆԱՍՏԱՆՈՒՄ ԵՎ ՀՌՈՄՈՒՄ

Authors

  • ՍԻԼՎԱ ՊԵՏՐՈՍՅԱՆ Երևանի պետական համալսարան

DOI:

https://doi.org/10.46991/BYSU:E/2020.11.1.044

Keywords:

տեխնե, պայդեյա, կալոկագատիա, կուլտուրա անիմի, Սոկրատես, Պլատոն, Ցիցերոն, Խորենացի

Abstract

05S_Petrosyan-1_page-0001.jpg

Downloads

Published

2020-05-26

How to Cite

ՊԵՏՐՈՍՅԱՆ Ս. (2020). ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՓԻԼԻՍՈՓԱՅԱԿԱՆ ԸՆԿԱԼՈՒՄԸ ՀԻՆ ՀՈՒՆԱՍՏԱՆՈՒՄ ԵՎ ՀՌՈՄՈՒՄ. Բանբեր Երևանի համալսարանի. Փիլիսոփայություն, Հոգեբանություն, 11(1 (31), 44–54. https://doi.org/10.46991/BYSU:E/2020.11.1.044

Issue

Section

Articles